Dat we teruggevraagd worden is voor mij het teken dat we écht het verschil bij onze klanten maken.

Als delivery manager van de Data & Analytics consultants ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze data consultants op hard- en softskills. Daarnaast zorg ik voor een goede invulling van de klantprojecten en ben ik sterk betrokken bij de ontwikkeling van het Data & Analytics portfolio.

Data & Analytics is een vakgebied dat enorm snel groeit. Onze klanten weten dit en willen hierin mee, echter zitten zij met de vraag hoe de volgende stap te zetten. KPN ICT Consulting begeleidt klanten met vragen omtrent de impact, waarde en de plaats van data. Door direct met de business aan tafel te zitten helpen wij klanten in de core van hun organisatie. We kijken samen welke knelpunten er in de organisatie liggen en welke data er beschikbaar is. Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag om de klantorganisatie data gedreven te maken. Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van business insights, predictive maintenance en het inrichten van data lakes. We zien dat klanten ons steeds terugvragen om hen te helpen met een volgende stap richting de data gedreven organisatie. Dat we teruggevraagd worden is voor mij het teken dat we écht het verschil bij onze klanten maken.

Als je kijkt naar onze 50 consultants die nu actief zijn in het Data & Analytics team is de diversiteit erg groot: data scientisten, data analisten, data engineers, architecten en data business consultants. Al deze kennis samen maakt het een heel sterk team dat complementair aan elkaar is. Het is mijn rol om de kennis die elk individu heeft maximaal te benutten en gezamenlijk de krachten te bundelen. Wat het zo leuk maakt aan werken bij KPN ICT Consulting is dat je in een projectteam naar de klant toe gaat. Doordat iedereen daarin zijn specialisme heeft kunnen we de beste oplossing aan de klant te leveren. Er is onwijs veel te leren. Niet alleen door verscheidenheid aan opleidingen en trainingen die wij aanbieden, maar ook gewoon door het samenwerken met je collega’s aan een klantcase.

Het leuke aan mijn functie is de ruimte die ik krijg om te ondernemen, het samenwerken met hoogwaardige professionals en succesvolle projecten doen bij klant. Ik schakel dagelijks met onze lead consultants, solutions sales, innovation manager en collega delivery manager over de next steps. Maar het zijn uiteindelijk onze consultants die het verschil bij de klant maken, zij zijn de experts.