"Het is je kerntaak om de behoefte van de klant goed te peilen en daar passende oplossingen voor aan te bieden."

Benno Zelders Lead Consultant Digital Workspace

Een plek waar je kunt zorgen voor besparing en business groei.

Goede resultaten beginnen voor een bedrijf met een goede werkomgeving. Wil je deze up-to-date hebben, met alle moderne gemakken die erbij horen, dan roept dat de nodige vragen op. Toch is het een goed idee om hier als bedrijf tijd en aandacht aan te besteden. Met het slim inrichten van de werkomgeving kun je namelijk efficiënter werken. Dit levert niet alleen besparingen op, maar ook groei van de business. Als Workspace Consultant bij KPN ICT Consulting help je klanten met al deze aanpassingen. Het maakt hierbij niet uit hoe groot de werkomgeving is die moet worden aangepakt.

Myrthe en Pieter aan het woord

Werken bij KPN ICT Consulting

Ontdek wat collega's zeggen over Digital Workspace

Jouw rol als Workspace Consultant bij KPN ICT Consulting

Verreweg het belangrijkste aspect van je werk als Workspace Consultant bij KPN ICT Consulting is dat de klant centraal staat. Het is je kerntaak om de behoefte van de klant goed te peilen en daar passende oplossingen voor aan te bieden. In dit opzicht vervult de Workspace Consultant een adviserende en faciliterende rol. In eerste instantie is het van belang dat een goed advies aan de klant gegeven kan worden. Je werkt met technologieën van partners om een zo goed mogelijke werkomgeving te kunnen creëren. Je kunt hierbij denken aan producten van Microsoft, Citrix, Google, VMware en Cisco. Uiteindelijk gaat het om de best passende oplossing voor de klant.

Na het advies aan de klant, is de rol van de Workspace Consultant nog zeker niet uitgespeeld. Het implementeren van de voorgestelde oplossing kan KPN ICT Consulting ook uitvoeren. Technisch moet je dus goed onderlegd zijn, om alles te kunnen ontwerpen en te realiseren. Je helpt de klant ook met de implementatie van de nieuwe werkomgeving. Dit kan overigens ook al als onderdeel van het advies, bijvoorbeeld door een workshop voor te bereiden en die samen met de klant te doorlopen.

#STERKINICT

De laatste tweets over de mooiste KPN projecten.

Benno Zelders van @KPNconsulting over werkplekautomatisering: kijk naar techniek en mensen » https://t.co/GY3Mocx4fB https://t.co/sUwtXHMH1j
Hoe KPN ICT Consulting organisaties intelligent maakt met data analytics » https://t.co/YmocD2NF2L @KPNconsultinghttps://t.co/PGCEl3P0g6